Καλώς ήλθατε,
Συνδεθείτε

0
Nuk Genius Ορθοδοντική Πιπίλα Natur-Latex Νο3 (18-36 Μηνών) Nuk Genius Ορθοδοντική Πιπίλα Natur-Latex Νο3 (18-36 Μηνών) Nuk Genius Ορθοδοντική Πιπίλα Natur-Latex Νο3 (18-36 Μηνών)

Nuk Genius Ορθοδοντική Πιπίλα Natur-Latex Νο3 (18-36 Μηνών)

ΠΑΙΔΙ/ΒΡΕΦΟΣ

1,33€ 4,46€

ΧΡΩΜΑ

ΜΠΛΕΜΩΒΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟ

Σε απόθεμα / Άμεση αποστολή

Περιγραφή

Nuk Genius Ορθοδοντική Πιπίλα Natur-Latex Νο3 (18-36 Μηνών)

Έξυπνο μέχρι τις λεπτότερες λεπτομέρειες - σε συνεργασία με τον ειδικό οδοντίατρο Dr. med. βαθούλωμα. von Treuenfels και με βάση τα τελευταία ευρήματα στον τομέα της ιατρικής και της τεχνολογίας, η NUK πέτυχε να αναπτύξει μια πιπίλα η οποία όχι μόνο επιταχύνει αλλά συμβάλλει σημαντικά στη συνολική υγιή ανάπτυξη του παιδιού σας.

     Μέγιστη απαλότητα και ευελιξία: τα ενσωματωμένα μαλακά κανάλια κατά μήκος της σακκούλας μειώνουν την πίεση στη σιαγόνα και τα δόντια στο ελάχιστο.
     Το ειδικό κοίλο σχήμα δίνει στη γλώσσα τη μέγιστη δυνατή κίνηση.
     Το ορθοδοντικό σχήμα της πιπίλας NUK προσομοιώνει το στήθος της μητέρας όταν θηλάζει.
     Σύστημα αέρα NUK - Ο αέρας μπορεί να διαφύγει όταν συμπιεστεί το σακκίδιο. Με τον τρόπο αυτό η πιπίλα παραμένει μαλακή και εύπλαστη και ταιριάζει απόλυτα στην κοιλότητα του στόματος του παιδιού.
     Οι συνεχείς πέτρες περιγράμματος ενσωματώνονται στο υλικό σιλικόνης των πιπίλας NUK Genius. αυτό ενισχύει το σάκο και επομένως παρέχει πρόσθετη ασφάλεια.

Σχετικά Προϊόντα

Για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.